Neem direct contact op met Business Centrum Huizen » 035 62 28 284

Ons concept en onze locatie

Welkom bij

Business Centrum Huizen

Jouw unieke werkplek 3.0

Business Centrum Huizen is representatief en makkelijk bereikbaar. Het geheel gerenoveerde gebouw ligt aan de Huizermaatweg, die het centrum van Huizen verbindt met Blaricum en de A27 vice versa. Het concept is gebaseerd op interne en externe communicatie en is waar mogelijk voorzien van het predikaat duurzaam. Zo zijn de vloeren in alle verkeersruimtes gemaakt van gerecycled materiaal, zijn alle conventionele lichtbronnen vervangen door Philips LED-verlichting en is het luchtbehandelingssysteem regelbaar en daardoor efficiënter gemaakt. Duurzaamheid is bij Business Centrum Huizen niet zomaar een kreet. Het is concreet en vormt mede de werkplek 3.0.    

Jouw unieke werkplek 3.0

Wil je je vestigen centraal in ’t Gooi en in Nederland in een modern, dynamisch en een professioneel uitgerust kantoorgebouw dan ben je bij Business Centrum Huizen aan het juiste adres.Bedrijvigheid

De plaats Huizen is vooral bekend geworden door de visserij, die eeuwenlang de belangrijkste bron van inkomsten vormde. Totdat de Afsluitdijk de Zuiderzee transformeerde in het IJsselmeer en deze vorm van broodwinning voor vele Huizers wegviel. Anno nu heerst veel bedrijvigheid in deze plaats in ’t Gooi. De jachthaven en het oude dorp zijn kenmerkend voor Huizen. De jachthaven heeft de laatste jaren steeds meer allure gekregen; de authenticiteit van het oude dorp wordt zo goed mogelijk bewaard.

Ideale ligging

Business Centrum Huizen is gevestigd aan de Huizermaatweg. Het Noord-Hollandse dorp in ‘t Gooi ligt centraal in Nederland en is optimaal bereikbaar. Met de auto voert de weg via de A1 of de A27; de bushalte ligt pal tegenover Business Centrum Huizen en heeft een hoge frequentie shuttleverbinding met de NS-stations Hilversum CS en Naarden-Bussum. Business Centrum Huizen heeft zich in een paar jaar tijd ontwikkeld tot hét duurzame flexwerk-centrum van ’t Gooi.

Gerestyled anno nu

Business Centrum Huizen is compleet gerestyled anno nu. Dat betekent onder meer flexibele en zo veel als mogelijk duurzaam ingerichte bedrijfsunits. Het complex beschikt over glasvezel, waardoor overal supersnel internet gegarandeerd is. Bij ons hoef je niet te wachten op een email. Hij is er al. De mobiele bereikbaarheid voor smartphone en tablet is eveneens uitstekend en het algehele comfort staat op een hoog peil. Business Centrum Huizen beschikt over een EPA-U energielabel A

Vergaderruimtes en Business Lounge

Om even te brainstormen, te lunchen of zomaar even bij te praten hoef je niet per se de deur uit. Business Centrum Huizen beschikt over de Business Lounge, die op het gebied van catering, vergaderen en audio/video veel mogelijkheden biedt. In de Business Lounge staat ook een supersnelle WIFI-verbinding tot je beschikking. Daarnaast biedt BCH twee fraai ingerichte vergader en coaching ruimtes van 30 m2 (2 tot 12 personen). Voor meer informatie kijk je op opmaatvergaderen.nl.

Turnkey oplevering

Werken 3.0 betekent ook dat de bedrijfsunits turnkey (gemeubileerd) kunnen worden opgeleverd. Je hoeft er geen gebruik van te maken bij de inrichting van jouw unieke werkplek, maar doe je het wel dan ben je verzekerd van een flexibele, praktische en professioneel ingerichte werkplek en direct supersnel internet. Inpandig zijn drie vergaderruimtes van verschillende omvang gerealiseerd. Kortom alles is onder één dak gesitueerd.

Beschikbaarheid

De bedrijfsunits zijn 24/7 beschikbaar. Dus wil je in de avonduren of in het weekend aan de slag gaan dan is dat geen enkel probleem. Er zijn bijna altijd een aantal units beschikbaar. Jouw nieuwe werkplek3.0 is al te huur vanaf één maand. Er zijn talloze opties door gebruikmaking van systeemwanden. Naast de standaardunits van 30m2 hebben wij daardoor de mogelijkheid grotere ruimtes volledig naar jouw wensen in te richten.

Gratis parkeren

Kom je met de auto of de fiets dan is er gratis parkeerruimte beschikbaar. Ook voor jouw klanten beschikt het business centrum over voldoende plaats aan de voor- en achterzijde van het gebouw. Er zijn laadmogelijkheden beschikbaar voor zowel auto’s als fietsen. Verder is Business Centrum Huizen logistiek handig en makkelijk ingedeeld en voorzien van twee liften. Een logische, interne bewegwijzering zorgt ervoor, dat iedereen meteen zijn weg vindt. Op alle verdiepingen vind je een digitaal scherm met actuele informatie over onze huurders en het meest actuele nieuws.

Service Desk

In de centrale hal vind je de servicedesk van remindallroundsupport De medewerksters van Nanda Kreuning verzorgen secretariële ondersteuning in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan agendabeheer, telefoonservice, debiteurenbeheer, incassobeheer, ondersteuning en de organisatie van evenementen. De vestiging in Business Centrum Huizen is de derde vestiging van ReMind Allround Office Support, die je verder ook in Bussum en Hilversum vindt. Remind levert op dit moment diensten aan ruim 200 bedrijven. Het Gooi en omstreken is het voornaamste werkgebied.