Welkom bij

Business Centrum Huizen

Jouw unieke werkplek
Business Centrum Huizen is representatief en makkelijk bereikbaar. Het geheel gerenoveerde gebouw ligt aan de Huizermaatweg, die het centrum van Huizen verbindt met Blaricum en de A27 vice versa.
Het concept is gebaseerd op interne en externe communicatie en is waar mogelijk voorzien van het predikaat duurzaam. Zo zijn de vloeren in alle verkeersruimtes gemaakt van gerecycled materiaal, zijn alle conventionele lichtbronnen vervangen door Philips LED-verlichting en is het luchtbehandelingssysteem regelbaar en daardoor efficiënter gemaakt. 
Duurzaamheid is bij Business Centrum Huizen niet zomaar een kreet. Het is concreet en vormt mede de werkplek 3.0.

Jouw unieke werkplek

Wil je je vestigen centraal in ’t Gooi en in Nederland in een modern, dynamisch en een professioneel uitgerust kantoorgebouw dan ben je bij Business Centrum Huizen aan het juiste adres.

Ligging

Business Centrum Huizen is gevestigd aan de Huizermaatweg. Het Noord-Hollandse dorp in ‘t Gooi ligt centraal in Nederland en is optimaal bereikbaar. Met de auto voert de weg via de A1 of de A27; de bushalte ligt pal tegenover Business Centrum Huizen en heeft een hoge frequentie shuttleverbinding met de NS-stations Hilversum CS en Naarden-Bussum. Business Centrum Huizen heeft zich in een paar jaar tijd ontwikkeld tot hét duurzame flexwerk-centrum van ’t Gooi.

Restyling

Business Centrum Huizen is compleet gerestyled anno nu. Dat betekent onder meer flexibele en zo veel als mogelijk duurzaam ingerichte bedrijfsunits. Het complex beschikt over glasvezel, waardoor overal supersnel internet gegarandeerd is. Bij ons hoef je niet te wachten op een email. Hij is er al. De mobiele bereikbaarheid voor smartphone en tablet is eveneens uitstekend en het algehele comfort staat op een hoog peil. Business Centrum Huizen beschikt over een EPA-U energielabel A

All-in solutions

Werken 3.0 betekent ook dat de bedrijfsunits turnkey (gemeubileerd) kunnen worden opgeleverd. Je hoeft er geen gebruik van te maken bij de inrichting van jouw unieke werkplek, maar doe je het wel dan ben je verzekerd van een flexibele, praktische en professioneel ingerichte werkplek en direct supersnel internet. Inpandig zijn drie vergaderruimtes van verschillende omvang gerealiseerd. Kortom alles is onder één dak gesitueerd.

Gratis parkeren

Kom je met de auto of de fiets dan is er gratis parkeerruimte beschikbaar. Ook voor jouw klanten beschikt het business centrum over voldoende plaats aan de voor- en achterzijde van het gebouw. Er zijn laadmogelijkheden voor zowel auto’s als fietsen. Verder is Business Centrum Huizen logistiek handig en makkelijk ingedeeld en voorzien van twee liften. Een logische, interne bewegwijzering zorgt ervoor, dat iedereen meteen zijn weg vindt. Op alle verdiepingen vind je een digitaal scherm met actuele informatie over onze huurders.

Service Desk

In de centrale hal vind je de servicedesk van remindallroundsupport Onze medewerksters verzorgen secretariële ondersteuning in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan agendabeheer, telefoonservice, debiteurenbeheer, incassobeheer en de organisatie van evenementen. De vestiging in Business Centrum Huizen is de vierde vestiging van ReMind Allround Office Support. Remind levert op dit moment diensten aan ruim 200 bedrijven. Het Gooi en omstreken is het voornaamste werkgebied.

Vergaderen

Om even te brainstormen, te lunchen of zomaar even bij te praten hoef je niet per se de deur uit. Business Centrum Huizen beschikt over een royale Business Lounge, die op het gebied van catering, vergaderen en audio/video veel mogelijkheden biedt. In de Business Lounge staat ook een supersnelle WIFI-verbinding tot je beschikking. Daarnaast biedt BCH twee fraai ingerichte vergader en coaching ruimtes voor 2 tot 12 personen. Voor meer informatie kijk je op opmaatvergaderen.nl.

Rondleiding.

Heb je interesse in een vrijblijvende rondleiding ? Laat hieronder je gegevens en voorkeurdatum achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een rondleiding in te plannen !

Informatie aanvragen.

Heb je interesse in meer informatie ?  Laat hieronder je gegevens achter en wij sturen je binnen 24 uur aanvullende informatie.